h

Doe mee, Oh jee! Participeren of tegenpresteren.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

16 april 2015

Doe mee, Oh jee! Participeren of tegenpresteren.

Foto: SP

Op 1 juni 2015 houdt de SP afdeling Doetinchem een discussie- en informatieavond over de gevolgen van de participatiewet onder de titel DOE MEE, Oh jee!, Participeren of tegenpresteren.

Deze informatieavond is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Doetinchem die met de Participatiewet te maken hebben. SP Tweede Kamerlid Sadet Karabulut en de verantwoordelijk Doetinchems wethouder Frans Langeveld zullen met elkaar in gesprek gaan aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. De avond wordt gehouden in het Hart van Doetinchem aan de Rozengaardseweg nummer 3 en begint om 19.30 uur. Je bent vanaf 19:00 van harte welkom!

Na de gespreksrondes zijn de tweede helft van de avond de inwoners van onze gemeente aan het woord. Zij krijgen dan de gelegenheid om over hun ervaringen te vertellen. De uitkomsten hiervan worden gebundeld in een rapport dat de SP zal gebruiken in en buiten de raad om veranderingen door te voeren als dat nodig blijkt.

Om waar nodig en mogelijk direct hulp te kunnen bieden, is ook de SP hulpdienst van onze afdeling aanwezig. Zij staan onze inwoners met raad en daad terzijde.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdeling Doetinchem van de SP. Dat kan per email doetinchem@sp.nl of rechtstreeks met de fractievoorzitter Hans Boerwinkel via hansboerwinkel.sp@gmail.com of telefonisch op 06 - 38 76 37 98.

U bent hier