h

SP staat met stand in Gaanderen.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

19 februari 2010

SP staat met stand in Gaanderen.

De SP heeft met een grote pan tomaten soep in het centrum van Gaanderen gestaan. Veel mensen in Gaanderen staan achter de SP. De geloofwaardigheid van de Politiek in Doetinchem maar ook landelijk heeft een gigantische deuk op gelopen. Het feit dat het kabinet op instorten staat is het gesprek van de dag in Gaanderen. Daarnaast is het Tebecai-drama in Doetinchem actueel. De SP heeft hier tegen al veel actie gevoerd. De mensen zijn de huidige politiek in Doetinchem helemaal beu.

Een van de actuele problemen in Gaanderen is de Vogelbuurt. Daar wordt al veel te lang gepraat. De buurtbewoners willen dat de wijk een 30 km wijk wordt. Zelfs de rijksweg heeft een maximale snelheid van 30 km. Voor de liefhebbers: Als je eens lekker wilt scheuren moet je in de Langstraat, Merelstraat of Vinkestraat zijn! Daar kun je nog met 50 per uur tussen de spelende kinderen racen. Dat alles met het goedkeuren van de Gemeente Doetinchem!

30 km een kwestie van prioriteiten stellen. De Vogelwijk in Gaanderen staat blijkbaar een beetje lager op het prioriteiten lijstje. Wat de SP daar van vind is wel duidelijk!

U bent hier