h

Help mijn zolen zijn versleten!

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

5 juni 2010

Help mijn zolen zijn versleten!

Hierbij even de stand van zaken rond de verkiezingen. Wat hebben we tot op heden gedaan: We hebben 21 z.g Lantaarnborden geplaatst in Doetinchem, Gaanderen en Wehl. (Misschien zijn het er een paar meer, mocht dat zo zijn dan mag de gemeente Doetinchem dat niet weten!) We hebben uiteraard alle geplaatste borden van onze gele "Grote Schoonmaak" posters voorzien. Minimaal een keer per week hebben we alle verkiezingsborden gecontoleerd om losgelaten en afgescheurde posters te vervangen. Anderhalve week voor de verkiezingen hebben Harm Stam en de zijnen deze borden opnieuw voorzien van onze nieuwste poster van "onze man in den Haag".

In totaal zijn er ongeveer 40.000 folders door onze handen gegaan. 22000 ZO kranten zijn huis aan huis bezorgd. 17000 foldersdoor de actieve leden van onze afdeling en 5000 (vooral in lastig te befolderen gebieden) door de AVO bezorgdienst. Daarnaast heeft een grote groep leden meegedaan aan de andere activiteiten zoals de flyer-zaterdagen bij winkelcentra. We hebben ook door de week gefolderd op diverse punten in de stad. Verder zijn we actief geweest op de wekelijkse markten in onze gemeente zoals Doetinchem en Wehl. In Gaanderen hebben we ons gezicht laten zien in het winkelcentrum. Diverse thema folders hebben we uitgedeeld op de locaties waar ons dat het meest toepasselijk leek. De vele duizenden sponzen hebben we niet in de bussen gestopt om hondenproblemen zoals in Aalten te voorkomen. Onze, met sponzen gevulde, rode container hebben we overal met ons meegesleept.

We zijn de lokale acties niet vergeten. We hebben "gebuurt in de buurt", de speciale "rode buurtbankactie" gehouden en meegedaan aan de acties tegen de (te snelle) invoering van de OV-Chipcard. Bij al deze lokale acties waren we ook bezig voor de landelijke verkiezingen.

Wat kunnen we nu nog doen en wat hebben we nog aan materiaal over?

De Sponzen zijn nu bijna op, een doos of 3 hebben we nog over. Van alle folders zijn nog kleine hoeveelheden aanwezig. Het zijn echt de allerlaatste loodjes. Al met al een gigantische onderneming. Heel, heel, veel SP leden hebben paraat gestaan! Jong en oud, fit en niet fit. Iedereen heeft er alles aangedaan om onze SP positief onder de aandacht van de Doetinchemmers te brengen. Iedereen die de laatste dag nog actie wil voeren kan natuurlijk bellen met Peter de Vos (0315711321) of Harm Stam.

Daarna is het afwachten geblazen en tijd om onze versleten zolen te vervangen.

U bent hier