h

SP onderzoekt: Meldpunt Servicekosten Site Woondiensten

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

10 oktober 2010

SP onderzoekt: Meldpunt Servicekosten Site Woondiensten

Onlangs werd bekend dat een 112 huurders van flatwoningen al jaren onterecht teveel servicekosten betalen. De rechter heeft zich hierover uitgesproken en Site opgedragen de teveel betaalde kosten terug te betalen.

In juli werd ook bekend dat een huurder in de gemeente Bergh jarenlang teveel heeft betaald. De terugbetaling in Doetinchem kan oplopen tot ruim € 400,- De SP krijgt inmiddels meerdere berichten dat ook huurders in andere complexen mogelijk teveel kosten wordt doorberekend. Daarom roept zij mensen op zich bij de SP Doetinchem te melden als ze denken dat ook zij gedupeerd zijn.

Het gaat dan vooral om kosten die naar nu blijkt onterecht in rekening worden gebracht voor onderhoud aan tuinen die niet van de openbare ruimte zijn afgescheiden, kosten voor het gebruik van de liften en (het schoonmaken) van algemene ruimten terwijl men op de begane grond woont, energiekosten voor individuele bergingen (met diepvriezers er in!) en kosten voor gebruik van water uit de kraan in de containerberging om auto’s te wassen die ook over alle bewoners worden verrekend.

Meldpunt Servicekosten Site Woondiensten

U bent hier