h

Manifestatie “Armoede werkt niet!”- GRATIS met de SP naar Brabanthallen den Bosch.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

1 december 2011

Manifestatie “Armoede werkt niet!”- GRATIS met de SP naar Brabanthallen den Bosch.

De SP organiseert samen met de PvdA, de Abvakabo, de Bijstandsbond, FNV Bondgenoten, Wajong Centraal, Platform Verontruste Ouders, Walk of Shame, Rekening Retour, Terug naar de Bossen en anderen op Zaterdag 10 december 2011 in de Brabanthallen in Den Bosch, de manifestatie ‘Armoede werkt niet’. om te protesteren tegen de bezuinigingen op de sociale werkvoorziening, jonggehandicapten, bijstandsuit-keringen, passend onderwijs, de zorg etc.

Spreken zullen op die dag o.a. Paul de Krom (staatssecretaris Sociale Zaken), Emile Roemer (fractieleider SP), Job Cohen (fractieleider PvdA) en Agnes Jongerius (voorzitter FNV). Daarnaast zullen er optredens zijn van o.a. Spic ‘n Span (swingband), Harry Slinger (van Drukwerk) en Sjaak Bral (cabaretier). Daarnaast verhalen van mensen uit de sociale werkvoorziening, chronisch zieken, jonggehandicapten en bijstandsgerechtigden. Gratis met de SP-bus

Vanuit de Achterhoek organiseren de SP afdelingen Winterswijk, Oude IJsselstreek en Doetinchem busvervoer naar de Brabanthallen in den Bosch. Iedereen die deze actie wil ondersteunen en er zelf bij wil zijn kan en mag mee. Om de kosten hoeft u het niet te laten, wij vragen niets maar als u wat wilt en kunt bijdragen is dat welkom. De manifestatie duurt van 1300 tot 1600 uur. Er zijn meerder opstapplaatsen rondom de genoemde plaatsen. Als u mee wilt dient u zich wel aan te melden. dat kan tot uiterlijk 8 december.

De opstapplaatsen en de vertrektijden zijn:

  • 0930 uur Eibergen
  • 0945 uur Groenlo, busstation
  • 10.00 uur Winterswijk, treinstation
  • 1015 uur Aalten, treinstation
  • 1045 uur Doetinchem, parkeerplaats Mc Donalds
  • 11.00 uur Wehl, parkeerplaats de Bourgondier

Om 1630 uur vertrekt de bus vanuit Den Bosch weer naar de Achterhoek en om 1930 uur eindigt de buschauffeur zijn reis weer in Eibergen.

Ja, ik wil mee naar de manifestatie "Armoede werkt niet"!

Met het verzenden van dit formulier sta ik toe dat bovenstaande gegevens worden geregistreerd door de SP-Doetinchem.

U bent hier