h

Grote afvaardiging SP Doetinchem naar campagnestart in Openlucht Museum.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

20 augustus 2012

Grote afvaardiging SP Doetinchem naar campagnestart in Openlucht Museum.


Emile Roemer tijdens toespraak in Openluchtmuseum

In een warm en gezellig Openluchtmuseum te Arnhem heeft Emile Roemer zondag de verkiezingscampagne officieel afgetrapt. Vanuit onze afdeling waren 8 leden aanwezig. Het was een erg gezellige dag maar de temperatuur was met 35 graden in de schaduw wel erg hoog!

Emile Roemer riep voor 2.500 SP'ers op tot een sociale alliantie tussen politieke partijen, werkgevers, werknemers en maatschappelijke partijen. 'Iedereen die onze doelstellingen van minder armoede en tegenstellingen, meer zorg voor elkaar en onderling vertrouwen onderschrijft, daag ik uit om samen met ons de handen ineen te slaan en daar na 12 september aan te gaan bouwen.'
Clementien Masselink samen met Emile Roemer

Emile Roemer: "Van politici mag je verwachten dat ze waarmaken wat ze zeggen en ik heb u gezegd dat het een hete zomer zou worden". Wat ons betreft had Emile Roemer iets minder gelijk mogen hebben.


De SP Doetinchem is Hot!

Renske Leijten had Hans Spronk beloofd om even met hem te praten over de zorg. Belofte maakt schuld. Ondanks haar drukke programma van de dag maakte ze zeker 10 minuten vrij om met hem te spreken. Nog leuker was dat ze "de zorg" letterlijk uitdroeg door Saskia Dolleman haar zonnebrand creme te uit te lenen en ze smeerde de neus van Hans ook nog even in.


Tweede Kamerlid Renske Leijten (woordvoerder Zorg) in gesprek met Hans Spronk

U bent hier