h

"Emile dat is een hele lieve man, Ik heb hem gezien bij Frans Bauer"

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

1 september 2012

"Emile dat is een hele lieve man, Ik heb hem gezien bij Frans Bauer"


Harry Bosman tijdens folderactie Doetinchem (AH)

Op 1 september was de SP weer actief. Op meerdere plaatsen in Doetinchem werd er gefolderd. In het Waterrijk en achter de AH stonden er 2 speciale SP-stands. Ook bij de Aldi en de Lidl stonden onze leden met hun folders, ballonnen en sponsjes. De reacties op Emile waren bijzonder positief.

Emile heeft in de debatten, volgens de mensen die daar verstand van zeggen te hebben, misschien iets minder gescoord. Maar op straat is Emile nog steeds veruit het populairst. "Van die debatten daar word ik er helemaal ziek van. De een liegt nog meer dan de ander. Emile dat is een hele lieve man, Ik heb hem gezien bij Frans Bauer. Ik vertrouw hem!"


Onze lijsttrekker kan niet kapot. Iedereen kan zich met hem identificeren. Een gewone, gezellige vent met wie je zo een pilsje zou kunnen drinken of bij wie op de koffie zou kunt gaan. Meerdere van onze leden hebben het al in de praktijk ondervonden. Hey Emile ga je even met me op de foto? Emile heeft altijd tijd!


Een testje: Stel je komt op straat 6 mannen in pak tegen. Ze heten Rutte, Wilders en Roemer en naast hun lopen nog 3 mannen. Je moet kiezen aan wie je voor 1 uur je portemonnee uitleent. Dan is er toch geen twijfel mogelijk. Je stapt met je centjes naar Emile en weet je zeker dat ie er over 1 uur nog staat met je portemonnee en je geld zit er nog net zo in!

U bent hier