h

Uit de regio - SP Aalten kan stevig aan de bak (fiets)

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

4 september 2012

Uit de regio - SP Aalten kan stevig aan de bak (fiets)



De SP werkgroep Aalten heeft een schitterende bakfiets op de kop getikt waarmee ze de komende weken campagne gaan voeren. Tot nu toe werd de promo-kar van Oude IJsselstreek richting Aalten gebracht als men daar de staat op ging. Dat is voortaan niet meer nodig. Op dit moment wordt er nog hard aan de bakfiets geschilderd en opgeknapt zodat hij komende zaterdag in Bredevoort kan worden ingezet.

De SP heeft sinds twee maanden weer een actieve werkgroep in Aalten. De landelijke verkiezingscampagne is de aanleiding voor zeven Aaltense SP-ers weer de straat op te gaan. Als moederafdeling ondersteunt de SP Oude IJsselstreek de Aaltenaren daarbij op alle fronten, onder andere dus met onze promo-kar. Nu heeft Aalten dus haar eigen bakfiets en dat is mooi, want tijdens de campagne kunnen we de promo-kar maar op een plek tegelijk inzetten.

‘De bakfiets is ook een mooi voorbeeld van hoe snel het kan gaan als een groep SP-ers aan de slag gaat. Aalten voert een prima campagne. Op de Aalten dagen waren Achterhoekse SP kandidaten Tjitske Siderius en Maarten Heijink aanwezig om campagne te voeren. De komende week gaat de bakfiets op campagnetour door de gemeente Aalten. Na 12 september gaat de werkgroep de cursus ‘kennismaken met de SP’ volgen. Dan wordt ook bekeken hoe de SP Aalten een eigen afdeling kan worden’ aldus Maurits Gemmink die namens SP Oude IJsselstreek de werkgroep Aalten begeleidt.

Hoe dan ook, Aalten kan met deze bakfiets stevig aan de bak!

SP Oude IJsselstreek - SP Aalten

U bent hier