h

25 maart ledenvergadering

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

25 maart 2013

25 maart ledenvergadering

Maandag 25 maart is er weer een ledenvergadering. Thema van deze vergadering is deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen 2014.

Sinds maart 2010 is de SP vertegenwoordigd in de gemeenteraad.
De SP-fractie heeft zich geleidelijk een duidelijke positie verworven in de raad. Gerespecteerd en gewaardeerd door andere politieke partijen door een duidelijke, consequente en constructieve opstelling. Daarbij maakt onze fractie zich natuurlijk altijd sterk voor de SP doelstellingen: een gemeente waarin ook kwetsbare mensen een goede plek hebben. Vandaar onze bijzondere aandacht voor met name de zorg, wonen en sociale voorzieningen.
De SP Doetinchem is gestart met de voorbereidingen voor de verkiezingen voor de gemeenteraad in 2014. We gaan werken aan onder meer een verkiezingsprogramma, een kandidatenlijst voor de verkiezingen en een plan voor de verkiezingscampagne.
Uw ideeën, inbreng en steun zijn hierbij erg belangrijk en welkom. Wij kunnen het niet alleen! Om mee te mogen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 is een actieve afdeling een voorwaarde. Vandaar deze uitnodiging voor deze ledenvergadering. Het bestuur rekent op uw komst en inbreng.
De vergadering begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur
We sluiten af met een hapje en een drankje.

Plaats: Wijkcentrum de Zuwe, Bongerd 2, 7006 NJ Doetinchem.
Om een idee te krijgen op hoeveel leden we kunnen rekenen stellen we het op prijs dat u zich aanmeldt per e-mail naar doetinchem@sp.nl of telefonisch op nummer
0314 – 343158 (Ton van Dijk).

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de SP-afdeling Doetinchem,
Harry Bosman, voorzitter.

U bent hier