h

De SP in Oosseld.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

18 maart 2013

De SP in Oosseld.

Afgelopen zaterdag 16 maart is de SP in Oosseld de wijk in gegaan.
De actie begon met de Rode buurtbank waar wijkbewoners met de raadsleden Robert Ooms en Harry Bosman in gesprek konden gaan.

Harry Bosman in gesprek met een buurtbewoner.

Ondanks de koude wind zijn er een aantal gesprekken gevoerd. Over het algemeen vinden de wijkbewoners de leefbaarheid van de wijk vooruitgegaan. Waar zij zich wel aan ergeren zijn de vele wegopbrekingen.
Zeker de winkeliers aan het Zonneplein hebben daar veel last van. Zij hebben het toch al erg moeilijk om het hoofd boven water te houden. De verwachting is dat enkele winkels gedwongen worden de deuren te sluiten.
Aansluitend zijn wij de wijk ingegaan. De focus hebben wij gelegd op de oude gerenoveerde woningen. Een veel gehoorde klacht is dat ondanks de renovatie en dubbele beglazing ect. de huizen erg tochten. “De wind bloast dwars deur de keet” is een gevleugelde uitspraak. Wij nemen dit mee in een gesprek met Site.
De aankomende tijd zal de SP weer regelmatig in de stad en buurten aanwezig zijn om met de inwoners van Doetinchem in gesprek te gaan over wonen, wijk en zorg.
Fractievoorzitter Robert Ooms aan de deur in gesprek over de renovatie.

U bent hier