h

Sharon Gesthuizen komt op 7 februari naar Ulft

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

3 februari 2014

Sharon Gesthuizen komt op 7 februari naar Ulft

SP Tweede Kamerlid en woordvoerder Economische Zaken en Financiën,  Sharon Gesthuizen, komt op 7 februari naar Oude IJsselstreek, om onder meer met de 15 ondernemers van het Creatieplein in Silvolde van gedachten te wisselen. Aansluitend hieraan zal Gesthuizen in gesprek gaan met ondernemers bij Gemmink Grafisch in Ulft.

Gesthuizen schreef voor de SP het rapport 'Hart voor de Zaak', waarin ze pleit voor o.a. een betere rechtspositie van ondernemers in het MKB en ZZP'ers. Naar aanleiding van dit rapport werd in november vorig jaar de landelijke MKB dag van de SP georganiseerd. Op deze dag verklaarde Michaël van Straalen: 'De SP is de enige partij die écht MKB-minded is.'

Voor meer informatie: SP Oude IJsselstreek

U bent hier