h

ACTIEGROEP RED DE ZORG DOETINCHEM START ACTIE VOOR DEMONSTRATIE 12 SEPTEMBER

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

5 augustus 2015

ACTIEGROEP RED DE ZORG DOETINCHEM START ACTIE VOOR DEMONSTRATIE 12 SEPTEMBER

Foto: SP

Dinsdag 3 augustus is de actiegroep Red de Zorg Doetinchem bij elkaar gekomen. Marietje (zorgorganisatie TSN), Dickie (TSN), Reina (TSN), Jolanda (Zorgkompas) en Saskia (SP) hebben een plan gemaakt om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen naar de demonstratie in Amsterdam op 12 september a.s.

Het is ontzettend belangrijk dat we de regering laten weten dat het zo echt niet langer kan en dat de bezuinigingen in de zorg moeten stoppen. Voor de zomer was er al een enorm resultaat met de 736.759 handtekeningen die aangeboden werden aan staatssecretaris Van Rijn. Nu moeten we doorpakken en met zoveel mogelijk mensen naar Amsterdam gaan om te demonstreren. De FNV regelt gratis bussen voor iedereen die mee wil! Geef je op via http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/red-de-zorg-demonstratie/

De komende tijd worden er posters in vrijwel alle verzorgings- en verpleeghuizen en in wijkcentra in Doetinchem gehangen. Op de posterzuilen worden grote posters geplakt. Bij huisartsen en fysiotherapeuten worden flyers neergelegd. Daarnaast worden prominente Doetinchemmers gezocht die de actie willen ondersteunen. Ben je een BD'er (Bekende Doetinchemmer) en wil je de actie steunen door je naam er aan te verbinden, stuur dan een email naar doetinchem@sp.nl, dan sturen wij het door naar de actiegroep.

Zaterdag 29 augustus zijn staat de actiegroep, zoveel mogelijk geholpen door SP'ers, vanaf 11:00 bij de markt met flyers.
Op zaterdag 5 september tijdens het stadsfeest zullen de actievoerders, zoveel mogelijk geholpen door SP'ers, tussen 3 en half 5 met flyers te vinden zijn bij de fietsbrug.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over acties en de demonstratie.

U bent hier