h

Spoedvragen aan het college over faillisement TSN

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

13 maart 2016

Spoedvragen aan het college over faillisement TSN

Foto: SP
Dit weekend kwam in de media dat TSN woensdag a.s. waarschijnlijk failliet zal worden verklaard. De SP heeft al meermalen aangedrongen op een snelle oplossing van dit probleem. Daar waar andere gemeenten met Buurtzorg in zee zijn gegaan of zelf een andere oplossing hebben gekozen onder dezelfde voorwaarden, blijft in Doetinchem de onzekerheid voor clienten en medewerkers voortduren.
 
Kan het college uiterlijk maandag 14-3-2016 duidelijkheid geven op welke wijze de werkgelegenheid, arbeidsvoorwaarden en het behoud van koppeltjes is geregeld, zoals door wethouder Telder is toegezegd na mondelinge vragen van de SP tijdens de raadsvergadering van 18 februari? Zo nee, waarom niet en wanneer kan dit dan wel?
<einde vragen>
 
De actievoerende medewerkers staan klaar om een nieuwe actie te beginnen. Doetinchem heeft tot nu toe steeds de dans weten te ontspringen, maar het geduld van de medewerrkers van TSN is op. En ze hebben al heel veel geduld gehad. Maar als het nodig is om ook in Doetinchem het stadhuis te bezetten zal dat zeker niet worden nagelaten.
 
 
 
 

U bent hier