h

Aan de SP stemmers en SP activisten in Doetinchem

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

17 maart 2017

Aan de SP stemmers en SP activisten in Doetinchem

Foto: SP

Ik ben ongelofelijk trots op de inzet van al onze vrijwilligers in de afgelopen campagne. Ron Meyer heeft op de verkiezingsavond via Skype vanuit Den Haag Eef, Sipke en Antoon al tot campagne-kanjers uitgeroepen! En terecht!

Zelf wil ik Gera en Saskia ook graag bedanken. Zij waren het die onvermoeibaar de ene na de andere actie bedachten en organiseerden. Saskia heeft mij daarnaast bij al mijn campagne-activiteiten geholpen en gesteund. Zonder dat ik daarmee alle andere harde werkers tekort wil doen, want het is een collectieve mega-prestatie geweest.

Maar ik ben minstens net zo trots op de SP stemmers in Doetinchem die hun vertrouwen in ons hebben uitgesproken. We zijn van 11,3% naar 12,5% gegaan. Een winst van 1,2%, dwars tegen de landelijke trend in!

Ik blijf als medewerker in de Tweede Kamer voor jullie knokken voor verandering en echte sociale politiek.
En als fractievoorzitter in Doetinchem ga ik, samen met al die lokale actie-helden, keihard verder met het aanpakken van de lokale misstanden, zoals de bejegening van bijstandsgerechtigden, voor goede voorzieningen vanuit de WMO en een fatsoenlijk aanbestedings- en inkoopbeleid, waardoor bijvoorbeeld thuiszorgmedewerksters genoeg uren krijgen om te werken en daar ook fatsoenlijk voor betaald worden.

Met jullie hulp gaan we daar mee verder en richten we ons al op de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. We kunnen daar nog alle hulp bij gebruiken. Dus doe jij ook mee? Kom eens langs bij een bijeenkomst. Wordt lid!

Je kunt contact opnemen met sdolleman.sp@gmail.com en dan zien we je graag!

Hans Boerwinkel
#klaaromdoorteknokken 

Foto: SP / Gelderlander

U bent hier