h

Ron Meyer in de Achterhoek

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

4 juli 2017

Ron Meyer in de Achterhoek

Foto: Hans Boerwinkel

De afdelingen Doetinchem, Zutphen, Berkelland, Oude IJsselstreek, Doesburg, Bronckhorst en Zevenaar verzamelden zich op maandag 3 juli in ’t Brewinc in Doetinchem voor een presentatie van SP voorzitter Ron Meyer.

Ron vertelde op inspirerende wijze hoe in zijn thuisstad Heerlen het activisme is gegroeid. Niet voor de mensen, maar met de mensen. En hoe we dat in het hele land gaan toepassen, met onze SP campagne om een miljoen mensen te spreken en honderden buurten te verbeteren.  

In de Achterhoek zijn we ook druk met het buurten en kloppen in verschillende wijken. We praten met de mensen over hun huizen, hun straten, hun scholen, hun fabrieken en staan naast de mensen waar zij verandering willen zien en dit willen bewerkstelligen. Dankzij de presentatie van Ron gaan we daar met nog meer enthousiasme mee door.

U bent hier