h

Bustour met Agnes Kant door de Achterhoek en SP in de wijken en buurten

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

16 maart 2018

Bustour met Agnes Kant door de Achterhoek en SP in de wijken en buurten

Foto: Saskia Dolleman

Zaterdag 17 maart is de SP overal te vinden in Doetinchem en in de
Achterhoek. Er zal een bus rijden om het plan van SP Gelderland "vrij reizen in de daluren" en het daaraan gekoppelde plan "de 65+ bus" in Doetinchem te ondersteunen.

In deze bus zitten naast een aantal lokale SP'ers ook de gast van de dag,
Agnes Kant, voormalig fractievoorzitter en partijleider van de SP. Vraag haar en de andere aanwezige SP'ers gerust het hemd van het lijf.

Er reizen ook enkele andere bijzondere passagiers mee, namelijk enkele medewerkers van de thuiszorg die de afgelopen jaren zo vaak, samen met de SP, actie hebben gevoerd. Iets wat nog steeds nodig blijkt te zijn, zagen we afgelopen week in Gendringen.

De bus zal de volgende route volgen:
9:15 vertrek vanuit Doetinchem
10.00 - 11:00 Ulft / Oude IJsselstreek
11:45 - 13:00 Zutphen
13:30 - 14:30 Doesburg
15:00 - 16:00 Doetinchem, Simonsplein

Geef het plan een naam; de Kindertandarts, de mondzorgbus of zoals vroeger de schooltandarts. Feit is dat in sommige wijken een kwart van de kinderen niet naar de tandarts gaat. De SP heeft daar een plan voor gelanceerd en mondhygiënist Lieneke Steverink zal dit plan ondersteunen door informatie over mondzorg te geven op het Simonsplein.

Intussen zijn de vrijwilligers van SP Doetinchem te vinden op diverse plaatsen in de wijken en de dorpen. Je kunt daar met hen in gesprek en informatie krijgen en zo duidelijk krijgen waarom een stem op de SP het beste is voor jezelf, voor elkaar en voor Doetinchem.

Foto: SP

U bent hier