h

Actie bij Laborijn gaat alsnog door

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

18 maart 2019

Actie bij Laborijn gaat alsnog door

Foto: Saskia Dolleman

Ondanks de verschrikkelijke situatie in Utrecht en het opschorten van de campagne hebben wij er voor gekozen om de actie bij Laborijn door te laten gaan, maar sober te houden. Het onderwerp is erg belangrijk voor onze inwoners en betreft geen campagne activiteit. Ook is het niet haalbaar alle genodigden op tijd te bereiken en is de verwachting dat er mensen gaan verzamelen. Dus zetten we het door, maar houden we het rustig.

 

Herhaling van onze eerdere oproep:

Aanhakend op het bericht in de Telegraaf dat Laborijn zelfs onderbroeken telt bij mensen thuis, hebben wij onze grote boodschap aan Laborijn op grote onderbroeken geschreven. Deze zullen we vanavond, maandag 18 maart bij Laborijn gaan ophangen. Help ons deze boodschap aan Laborijn duidelijk te maken. 

Kom naar Laborijn! 

Verzamelen om 19:00 uur op de parkeerplaats bij Laborijn, Terborgseweg 106.

U bent hier