h

“Over Laborijn”, een bijeenkomst over de werkwijze van Laborijn

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

7 maart 2019

“Over Laborijn”, een bijeenkomst over de werkwijze van Laborijn

Op 15 maart 2019 houden de SP afdelingen Doetinchem en Oude IJsselstreek een discussie- en informatieavond in de Driekoningenkapel in Doetinchem over de werkwijze van Laborijn bij de uitvoering van de participatiewet onder de titel “Over Laborijn”.

Deze informatieavond is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Doetinchem, Oude IJsselstreek, Aalten en Montferland die met Laborijn te maken hebben, te maken krijgen of hebben gehad. 

SP Tweede Kamerlid Jasper van Dijk
Foto: SP / sp.nl

SP Tweede Kamerlid Jasper van Dijk zal de visie van de SP op de participatiewet toelichten en vervolgens samen met de SP-fractievoorzitters van Oude IJsselstreek en Doetinchem, Heini Peters en Hans Boerwinkel, onderling en met de aanwezigen in gesprek gaan over de misstanden bij Laborijn.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdelingen Oude IJsselstreek en  Doetinchem van de SP:
- Voor Oude IJsselstreek kan dat via: oudeijsselstreek@sp.nl of rechtstreeks met Heini Peters via h.peters@oude-ijsselstreek.nl of telefonisch op 06 – 20 21 76 51.
- Voor Doetinchem kan dat via doetinchem@sp.nl of rechtstreeks met fractievoorzitter Hans Boerwinkel via hansboerwinkel.sp@gmail.com of telefonisch op 06 - 38 76 37 98.

De avond wordt gehouden in de Driekoningenkapel aan de Gasthuissteeg 2 in Doetinchem en begint om 20:00 uur. Je bent vanaf 19:30 van harte welkom! De toegang is gratis.

U bent hier