h

Avond over woede, hoop en de verkiezingen

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

6 mei 2019

Avond over woede, hoop en de verkiezingen

Foto: SP

SP Tweede Kamerlid Renske Leijten zal maandag 13 mei 2019 Doetinchem aandoen in de SP-tour door het land. Tijdens de openbare avond, georganiseerd door de SP afdelingen Doetinchem en Oude IJsselstreek spreekt Renske over woede en hoop in de samenleving en de komende verkiezingen. De avond maakt onderdeel uit van tientallen SP-avonden door het hele land in aanloop naar de Europese verkiezingen op 23 mei.

Renske Leijten over die verkiezingen: ‘De EU is ontspoord. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Dat maakt veel mensen terecht woedend. Daar willen wij wat aan doen. Wij kiezen namelijk voor een radicaal andere koers. Daarover praat ik maandag graag met zoveel mogelijk mensen in Doetinchem en Oude IJsselstreek.

De avond is in Grand Café Groeskamp, Koopmanslaan 3
7005 BK, in Doetinchem en de zaal is vanaf 19.00 uur open. Om 19:30 uur start het programma.  Toegang is gratis. Iedereen is welkom.

U bent hier