h

Al meer dan 180 handtekeningen tegen het Van der Valk Hotel

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

25 november 2019

Al meer dan 180 handtekeningen tegen het Van der Valk Hotel

Foto: SP

Na een eerste bijeenkomst zijn vrijdag 22 november buurtbewoners met de SP in Dichteren langs de deur gegaan om handtekeningen te verzamelen tegen de komst van het Van der Valk hotel. En met succes! Meer dan 85 handtekeningen werden in anderhalf uur verzameld.

Een mooi voorbeeld van hoe buurtbewoners en de SP de handen ineenslaan in een gezamenlijke strijd. Opgeteld bij de handtekeningen die online zijn gezet, zitten we al op meer dan 180!

Een aantal bewoners gaf aan uit solidariteit te tekenen. Zij zijn solidair met die bewoners die pal aan de rand van Dichteren wonen en het hotel in hun voortuin lijken te krijgen. Een meisje van een jaar of 10 wilde ook tekenen, want: “dan heb ik ook wat gedaan”. En we werden verwacht, vaak ging de deur al open met de opmerking “kom maar hier, wij tekenen gelijk”.

Veel buurtbewoners waren in de veronderstelling dat de komst van het hotel al een gegeven feit is. Maar niets is minder waar!
Het gebied is zelfs natuurgebied, en het is verboden daar te bouwen.

De mening van de buurtbewoners zou serieuzer genomen moeten worden! Daarom deze petitie. Het is natuurlijk ook mogelijk digitaal te tekenen via de volgende link: https://www.petitie24.nl/petitie/2803/geen-van-der-valk-in-dichteren

Steunt u de bewoners van Dichteren?

U bent hier