h

Update: alle activiteiten SP Doetinchem t/m 1 juni afgelast

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

25 maart 2020

Update: alle activiteiten SP Doetinchem t/m 1 juni afgelast

SP Doetinchem volgt de adviezen van het landelijk Dagelijks Bestuur van de SP op en schrapt alle activiteiten tot en met 1 juni aanstaande. Dit in het verlengde van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Daarmee vervallen ALLE activiteiten voor SP leden en eventuele belangstellenden tot 1 juni, waaronder de Heel de Mens cursus avonden en de kerngroepavonden.

Nu we weten dat we nog best lang vooral in ons huis moeten blijven zullen er steeds meer mensen zijn die wat hulp nodig hebben. Als je jezelf prima kunt redden kijk dan ook eens in je omgeving of je een ander kunt helpen. 

Voor die mensen die wat hulp kunnen gebruiken of anderen willen helpen zijn er verschillende initiatieven in Doetinchem. Voor zowel het vragen van hulp ergens bij of het bieden van hulp kun je bijvoorbeeld terecht op vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of op www.coronahulpachterhoek.nl.

Als er nieuwe informatie is zal dat via deze website en onze facebookpagina kenbaar gemaakt worden.

Vragen? Mail naar doetinchem@sp.nl.

U bent hier