h

Gratis goede mondkapjes voor minima verspreid

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

27 november 2020

Gratis goede mondkapjes voor minima verspreid

Foto: SP

Donderdag 26 november heeft SB-post de mondkapjes bij Laborijn opgehaald om naar mensen met een laag inkomen en naar de wijkteams te brengen. De SP is blij dat daarmee ons aangenomen voorstel in de raad van 5 november zo snel is opgepakt en uitgevoerd.

De afgelopen weken hebben medewerkers van Laborijn kwalitatief goede mondkapjes gemaakt en ingepakt. Deze zijn op donderdag 26 november door SB-post opgehaald om naar mensen met een laag inkomen te brengen. Daarnaast worden de mondkapjes naar wijkteams gebracht, zodat buurtcoaches deze mondkapjes mee kunnen nemen naar kwetsbare huishoudens. De SP bedankt Laborijn, vooral de medewerkers van de SW, en daarnaast wethouder Huizinga voor de snelle actie om dit mogelijk te maken.

U bent hier