h

VOOR EEN FIJNE KERST VOOR DE KINDEREN

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

14 november 2020

VOOR EEN FIJNE KERST VOOR DE KINDEREN

Foto: SP

KIEZEN TUSSEN WARM AVONDETEN OF EEN CADEAUTJE VOOR JE KINDEREN. DAT IS DE KEUZE WAAR VEEL OUDERS VAN DE TOESLAGENAFFAIRE VOOR STAAN TIJDENS DE FEESTDAGEN. NOG STEEDS ZITTEN VELEN VAN HEN IN DIEPE ELLENDE, OMDAT ZIJ DOOR DE BELASTINGDIENST ONTERECHT BESCHULDIGD ZIJN VAN FRAUDE MET KINDEROPVANGTOESLAG. EEN HANDJEVOL OUDERS IS NU GEHOLPEN, MAAR VOOR VELEN DUURT HET VÉÉL TE LANG. NOG EVEN EN DAN STAAN DE FEESTDAGEN WEER VOOR DE DEUR.

Ook vanuit Doetinchem vragen we aandacht, omdat eerlijke compensatie nog niet geregeld is. Een een groep ouders organiseert, met hulp van de SP, net als vorig jaar een kerstactie. We hebben uw hulp nodig om de kinderen van de toeslagenaffaire en hun ouders een fijne en onbezorgde kerst te kunnen geven.

Doneer nu en dan zorgen wij ervoor dat zij een mooi presentje zullen krijgen voor tijdens de kerst.

DONEER HIER!

U bent hier