h

gratis met de bus mee naar het pensioenprotest

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

7 februari 2022

gratis met de bus mee naar het pensioenprotest

Foto: SP

De SP in Doetinchem heeft een gratis bus geregeld naar het pensioenprotest in Utrecht op 12 februari. Er zijn nog plekken over dus meld je snel aan en doe mee met het protest tegen de ontkoppeling van de AOW en voor indexatie van het pensioen.

Dit kabinet wil de stijging van het minimumloon loskoppelen van de AOW. Daardoor worden gepensioneerden opnieuw hard geraakt. Zij krijgen al jaren te maken met een AOW die amper omhooggaat en pensioenen die ondanks volle pensioenpotten niet met de prijzen mee mogen stijgen of zelfs worden gekort. Ondertussen blijven de prijzen van boodschappen, gas en aan de pomp jaar op jaar stijgen. Ouderen kunnen steeds minder kopen van hun enige inkomen: de AOW en een aanvullend pensioen.

Dit willen wij stoppen. Daarom hebben alle mensen en organisaties die geven om onze gepensioneerden zich verenigd om de strijd aan te gaan tegen de ontkoppeling van de AOW.

Op 12 februari om 14:00 uur in Park Transwijk (Utrecht) laten wij (op een veilige manier) van ons horen tegen de loskoppeling van de AOW. Strijd met ons mee!

Meld je aan via pensioenprotest.nl

Reactie toevoegen

U bent hier