h

Kosten omlaag, inkomen omhoog, ook in Doetinchem

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

22 juni 2022

Kosten omlaag, inkomen omhoog, ook in Doetinchem

Foto: SP

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen.Dit terwijl de economie groeit, grote bedrijven enorme winsten maken en de superrijken alleen maar rijker worden. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid en steeds meer problemen voor mensen. Daarom moet er nu een noodplan komen, de kosten moeten omlaag!

 

De komende maanden zal de SP ook in Doetinchem langs de deuren en de straat op gaan om met de inwoners in gesprek te gaan hierover. En om ons te organiseren, zodat we verandering kunnen afdwingen.

Doe met ons mee! Dat kan nu al door naar kostenomlaag.sp.nl te gaan. Daar vind je ook onze concrete plannen.

Reactie toevoegen

U bent hier