h

GRATIS MET DE BUS MEE NAAR HET PRINSJESDAGPROTEST OP 17 SEPTEMBER

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

28 augustus 2022

GRATIS MET DE BUS MEE NAAR HET PRINSJESDAGPROTEST OP 17 SEPTEMBER

Foto: SP

De SP afdelingen Doetinchem, Zutphen en Apeldoorn hebben een bus geregeld om op 17 september naar het PrinsjesdagProtest in Den Haag te gaan en jij kunt gratis mee! Stuur dan een email naar doetinchem@sp.nl, maar wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

PrinsjesdagProtest

Het kabinet Rutte laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september in Den Haag, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen.

De boodschappen, energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder. Maar onze lonen, AOW en uitkeringen stijgen niet. Ondertussen maken grote bedrijven enorme winsten en worden de superrijken alsmaar rijker. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid.

Daarom zeggen wij: Zet de grote winsten van bedrijven in om de kosten voor mensen direct te verlagen!

Dus meld je aan via doetinchem@sp.nl en ga ook mee!Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid naar Den Haag komen.

Meer informatie op kostenomlaag.sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier