h

SP Doetinchem op PrinsjesdagProtest: Nu is het genoeg!

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

18 september 2022

SP Doetinchem op PrinsjesdagProtest: Nu is het genoeg!

Foto: SP

Met duizenden stonden we zaterdag 17 september op tegen dit kabinet, want de kosten moeten nu omlaag. Ook SP Doetinchem was daarbij aanwezig.

De winsten van grote bedrijven waren in 23 jaar niet zo hoog als nu. Zet daarom die winsten in om de kosten nu te verlagen. Stel een maximum in voor de energierekening waardoor deze omlaag gaat en nationaliseer de energiebedrijven zodat er geen publiek geld naar private winsten gaat. Verlaag de prijzen voor de boodschappen en het tanken en breng de zorgkosten en de huren omlaag.

Dit kabinet Rutte/Kaag stelt dit jaar niet of nauwelijks meer wat te kunnen doen, maar voor velen duurt dit jaar nog veel te lang. Landen om ons heen nemen volop crisismaatregelen, dus als het Rutte en Kaag niet lukt, moeten ze plaatsmaken voor anderen die het wel kunnen. 

Foto: SP

Met duizenden gaven we een duidelijk signaal: Pak de winsten, verlaag de rekening! Samen kunnen we hiervoor zorgen. Samen gaan we dit winnen.

Ga naar http://kostenomlaag.sp.nl en sluit je aan!

Reactie toevoegen

U bent hier