h

GESLAAGDE GEZELLIGE LEDENAVOND MET JASPER VAN DIJK

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

26 oktober 2022

GESLAAGDE GEZELLIGE LEDENAVOND MET JASPER VAN DIJK

Foto: SP

Voeding voor het lichaam en voeding voor de geest, overgoten met een muzikaal sausje. Dat was kort samengevat de gezellige jaarlijkse ledenavond van SP Doetinchem. En wat voor een avond! We hadden twee speciale gasten: ons Tweede Kamerlid Jasper van Dijk en Mathijs ten Broeke, voormalig SP-wethouder uit Zutphen.

Foto: SP

Na de koffie heeft Jasper van Dijk ons o.a. verteld over de situatie rondom de oorlog in Oekraïne, over asiel en over koopkracht. Er ontstond een levendige discussie over de standpunten van de SP rondom de oorlog, de rol van Rusland in de VN veiligheidsraad, over Poetin en hoe de wapenindustrie de enige winnaar is. Ook de opvang van asielzoekers en hoe we dat beter kunnen organiseren en eerlijker kunnen verdelen over Nederland kwam ter sprake. En natuurlijk ook over de lopende “koopkracht-actie” en de volkspetitie die we daarvoor gestart zijn.

Foto: SP

Het was al met al een zeer geslaagde avond.

Reactie toevoegen

U bent hier