h

Gratis met de bus met SP Doetinchem naar het Volksprotest in Amsterdam

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

19 januari 2023

Gratis met de bus met SP Doetinchem naar het Volksprotest in Amsterdam

Foto: SP

Op zaterdag 11 februari vindt het Volksprotest plaats in Amsterdam. Volgens de SP hoort energie niet thuis op de markt – daarom komen de leden in actie en zeggen ze: verlaag de rekening en maak energie weer van ons allen. Vanuit Doetinchem rijdt er een bus naar Amsterdam waarmee iedereen gratis mee kan rijden. Aanmelden voor deze busreis is mogelijk via: https://www.sp.nl/nieuws/2023/01/met-bus-naar-volksprotest of stuur een email naar doetinchem@sp.nl.

Volksprotest Amsterdam

Steeds meer mensen kunnen hun energierekening niet betalen. Terwijl zij in de kou zitten, maken Essent, Eneco en Vattenfall samen een miljard euro winst per jaar. In plaats van dit geld te gebruiken om de rekening te verlagen, wordt het verdeeld onder de aandeelhouders. Volgens de SP moet en kan dit anders! Vandaar dat zij op zaterdag 11 februari een Volksprotest organiseren.

SP Doetinchem

Hans Boerwinkel, afdelingsvoorzitter van de SP in Doetinchem: ‘Al meer dan 110.000 mensen zijn het met ons eens dat energie weer van ons allen moet worden en tekenden de Volkspetitie – en de teller loopt nog steeds op. Als we de politiek echt willen overtuigen moeten we dit samen doen. Nu is het tijd voor een volgend moment, een Volksprotest. Samen pakken we de zeggenschap over onze energie terug en verlagen we de rekening.’

Het Volksprotest start zaterdag 11 februari om 13.00 uur op het Beursplein in Amsterdam. Na een podiumprogramma zal er een mars worden gelopen door Amsterdam. Om 16.00 uur zal de bus terugrijden naar Doetinchem.

Reactie toevoegen

U bent hier