h

Harry Bosman neemt het stokje over van Jasper Knipping.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

26 oktober 2023

Harry Bosman neemt het stokje over van Jasper Knipping.

Foto: Hans Boerwinkel

Op donderdag 26 oktober is Harry Bosman in de raad van Doetinchem geïnstalleerd als raadslid voor de SP. Hij volgt Jasper Knipping op als fractievoorzitter die enige tijd geleden kenbaar heeft gemaakt dat hij zou stoppen als raadslid.

Jasper is sinds 2017 actief voor de SP o.a. als actieleider en was voordat hij in 2021 raadslid en fractievoorzitter was, ook al enige tijd actief in de raad als raadsopvolger. Jasper: "Om het raadslidmaatschap goed te kunnen doen, naast alle andere dingen in het leven, moeten al die dingen goed gaan en energie opleveren. Intussen waren mijn persoonlijke omstandigheden ook gewijzigd.  Ik kwam tot de conclusie dat dat niet het geval was en daarop heb ik besloten om terug te treden en het aan een ander over te laten. Ik ben blij dat Harry Bosman het stokje overneemt."

SP Doetinchem bedankt Jasper voor zijn inzet en we hopen dat we hem in de toekomst blijven zien binnen onze afdeling. 

We wensen Harry veel succes als fractievoorzitter in de raad.
Als gevolg van de wissel, zal Harry, zoals de statuten voorschrijven, ook de plaats van Jasper in het bestuur innemen.

Reactie toevoegen

U bent hier