h

25 MEI: SUPERZATERDAG IN ARNHEM

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

27 mei 2024

25 MEI: SUPERZATERDAG IN ARNHEM

Foto: SP

Één nationaal OV-bedrijf, waardoor ons Openbaar Vervoer beter en betaalbaar wordt. Door het invoeren van een miljonairsbelasting kunnen dit soort publieke voorzieningen worden bekostigd. Dé inzet voor de verkiezingen van het Europese Parlement: Samen komen wij op voor een Europa waar niet de winsten, maar de mensen voorop staan!

Foto: SP
Dus kwamen vanuit verschillende windstreken in Gelderland de SP afdelingen met het Openbaar Vervoer naar Arnhem CS voor een Superzaterdag. Ook de vrijwilligers van SP Doetinchem stapten op zaterdagochtend 25 mei in de trein richting Arnhem. Onderweg deelden we koeken en flyers uit aan chauffeurs, machinisten en conducteurs, om hen een hart onder de riem te steken en onze solidariteit te laten blijken in hun strijd voor betere arbeidsomstandigheden.

In een stoet trokken we met z'n allen via het centrum van Arnhem, naar de wijk Klarendal om daar met de inwoners in gesprek te gaan en steun op te halen voor de Miljonairsbelasting. Onderweg tekenden we symbolisch een cheque ter waarde van de opbrengst die een miljonairsbelasting zal hebben en waarmee we in onze publieke voorzieningen kunnen investeren en zo sociale vooruitgang mogelijk maken.

Na een heleboel positieve gesprekken in de wijk en tientallen steunbetuigingen verder, sloten we onder het genot van een kop koffie en een broodje gezamenlijk de Superzaterdag af! Een geslaagde, en zeer zeker een gezellige aftrap voor de verkiezingscampagne.

Kom op
Voor jezelf
Voor elkaar!
Voor meer gelijkheid!
6 juni 2024 -> STEM SP 

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier