h

Jasper Knipping

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

06-15080903

Mijn naam is Jasper Knipping. Ik ben geboren in 1980, woon samen met Cindy en samen hebben we 5 kinderen.

In 2016 ben ik lid geworden van de SP. De reden dat ik lid werd was omdat ik het zat was om mokkend aan de kant te staan, terwijl heel veel zaken niet goed geregeld zijn in Nederland en ook in de gemeentes niet.

Met grote regelmaat ben ik bij acties op straat te vinden. Dit vind ik erg belangrijk omdat je daar hoort wat er leeft en speelt in een straat, buurt of wijk en zo goed weet wat er niet goed gaat. Wanneer nodig gaan we actietrajecten aan met de inwoners om dingen geregeld te krijgen. Dit kunnen we dan ook proberen in de raad aangepast of geregeld te krijgen zodat we stapje voor stapje een mooie gemeente kunnen maken.

Tijdens de vorige raadsperiode was ik fractie-ondersteuner en later ook raadsopvolger. Deze tijd is leerzaam geweest omdat ik toen al kennis heb gemaakt met een aantal dossiers die er lopen. Nu ben ik fractievoorzitter en samen met 2 andere raadsleden maken we ons hard voor het goede.

In het dagelijkse leven ben ik productieplanner van beroep. Een keer per maand probeer ik te gaan airsoften met vrienden en daarvoor reizen we heel Nederland door. Verder doe ik graag bordspellen of andere spelletjes aan tafel.

Neem gerust contact op wanneer u ergens tegenaan loopt.

Groetjes Jasper

U bent hier