h

Dubbelspoor

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

29 augustus 2012

Sadet en Tjitske staan hun “mannetje” tijdens het debat v/h OostenMaandagavond 27 augustus werd in Schouwburg Amphion een debatavond gehouden. De SP stond z'n mannetje met 2 vrouwen op het podium! Sadet Karabulut (nr. 6) en Tjitske Siderius (nr. 18) wisten de juiste klik met het publiek te maken.

Lees verder
17 april 2012

1e stuk dubbelspoor gelegd in Doetinchem

De SP afdelingen Doetinchem en Oude IJsselstreek hebben op station Doetinchem het 1e stuk dubbelspoor in de Achterhoek gelegd. Onder belang-stelling van de reizigers in de ochtendspits werd het spoordeel over het perron rondgedragen en op een tactische plaats neergelegd. Binnenkort bespreekt de provinciale staten van Gelderland het onderzoek naar de problemen op het spoor in de Achterhoek. Het plan een dubbelspoor aan te leggen is, tegen de afspraak in, niet onderzocht en daarmee bij voorbaat uitgesloten.

Lees verder
4 april 2012

Belofte maakt schuld! Geen syntusboemel maar dubbelspoor.

Tijdens de Gemeenteraad van 4 april 2012 werd gesproken over het bestemmingsplan buitengebied. Robert Ooms (SP) was kritisch in zijn betoog. In Doetinchem kunnen de Megastallen nog steeds groeien. De Gelderse verkiezingsbeloften (van PvdA, CDA, VVD en D66), die een eind zouden maken aan de Syntusboemel dreigen te worden verbroken. De Oostelijke Rondweg blijft een doorn in het oog van de SP in Doetinchem. Hier onder het betoog van Robert Ooms in de gemeenteraad.

Lees verder
2 maart 2011

Emile apetrots op SP Doetinchem en OIJS

Video van bezoek Emile aan Doetinchem

Lees verder
23 februari 2011

Bezoek Emile Roemer Doetinchem één groot SP-feest!

De komst van Emile Roemer naar Doetinchem was een groot succes. Emile had voor iedereen de tijd. Ongeveer100 mensen stonden Emile, bij het station, op te wachten. Meer dan de helft van de aanwezigen waren regionale SP leden. Na een aantal gesprekken gaf Emile uitgebreid uitleg over het Gelderse OV plan dat is opgesteld door de SP.

Lees verder
21 februari 2011

Emile Roemer presenteert 23 februari Gelders SP- actieplan openbaar vervoer in Doetinchem

Woensdag 23 februari komt SP-leider Emile Roemer naar Gelderland. Samen met de Gelderse lijsttrekker Eric van Kaathoven zal Roemer bij station Doetinchem het actieplan presenteren voor het verbeteren van het openbaar vervoer in Gelderland. De SP in Gelderland wil 1 miljard euro van het NUON-geld investeren in openbaar vervoer in Gelderland onder andere dubbelspoor in de Achterhoek.

Lees verder
21 februari 2011

Koning, Keizer en Admiraal p...en moeten ze allemaal!

Maandagmorgen om 7.00 uur stonden we opnieuw op het station. Deze keer in Duiven. De Achterhoekse SP voert actie voor de gewoonste zaken. Iedereen moet wel eens nodig. Waarom er dan nog steeds geen toiletten in treinen en stations aanwezig zijn? Ons is het een raadsel!

Lees verder
19 februari 2011

Achterhoek-Liemers Tour in Doetinchem en Wehl

De SP komt naar de Achterhoek en Liemers

Lees verder
19 februari 2011

Emile komt naar Station Doetinchem op woensdag middag 23 februari

Woensdag-middag 23 februari komt SP-leider Emile Roemer naar Gelderland. Samen met de Gelderse lijsttrekker Eric van Kaathoven zal Roemer bij station Doetinchem het actieplan presenteren voor het verbeteren van het openbaar vervoer in Gelderland. De SP in Gelderland wil 1 miljard euro van het NUON-geld investeren in openbaar vervoer in Gelderland.

Lees verder

Pagina's

U bent hier