h

13 februari actie Sectie M. de SP doet mee!

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

13 februari 2010

13 februari actie Sectie M. de SP doet mee!

Zaterdag 13 februari heeft Sectie M langs het geplande trace van de Oostelijke Randweg borden geplaatst met de tekst "ORW weg ermee". Zo'n twintigtal actievoerders trotseerden de kou en hebben de borden geplaatst. Onder hen nummer 3 op onze lijst Robert Ooms.

Die borden zijn natuurlijk bedoeld als protest maar ook om zichtbaar te maken waar de ORW nu echt moet gaan lopen en welke schade die toebrengt aan het unieke landschap van de Zumpe.

Voor de duidelijkheid de SP is niet tegen een rondweg. Maar niet op die plek! Wij willen graag een rondweg ruim om Doetinchem heen. Door de toegenomen verkeersdruk en het afsluiten of verkeersluw maken van straten wordt het verkeer door maar enkele doorgaande wegen geperst. In de spits loopt het verkeer natuurlijk vast. De SP pleit voor het weer openstellen van die afgesloten wegen om de verkeersdruk meer over de inwoners van Doetinchem te verdelen.

U bent hier