h

1e Kerngroepavond "nieuwe stijl" prima bezocht

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

19 april 2010

1e Kerngroepavond "nieuwe stijl" prima bezocht

In de afgelopen jaren hebben we geen echte kerngroep-avonden meer gehouden. We hebben het Doe-groep en bijeenkomsten voor het 10 puntenplan genoemd. Onze eerste kerngroepbijeenkomst "nieuwe stijl" is bezocht door 22 leden. Waarvan 4 van de de Oude IJsselstreek. Bas Waterham is de nieuwe stuwende kracht achter de kerngroepavonden die elke maand (3e maandag van de maand) zullen plaats vinden in ons Huis in Wehl. We beginnen om19.30! Kerngroepavonden willen wel eens uitlopen.

Bas Waterham stuwende kracht achter de kerngroep

De Kerngroepbijeenkomst is de plek waar kan worden gediscussieerd, kennis worden uitgewisseld (o.a. als ondersteuning van de gemeenteraadsfractie), waar je kunt bespreken wat er leeft in jouw buurt, waar concrete afspraken worden gemaakt voor de acties en "buurten in de buurt". Als je actief wilt zijn binnen de SP is de Kerngroep de plek waar alles plaats vindt!

Belangrijkste afspraken:

We hebben de algemene tendens van het coalitieaccoord van de PvdA, CDA en VVD besproken. Leden die nog op detailniveau opmerkingen over het accoord hebben kunnen dat aan de fractie sturen. Stuur je mail naar harry bosman of doetinchem@sp.nl. Het accoord is per mail rond gestuurd maar ook te downloaden op www.doetinchem.nl.

We gaan onze verkiezingscampagne starten met een "Buurten in de Buurt" In Overstegen op zaterdag 1 mei 2010. Verzamelen 10.45 pinautomaten winkelcentrum. Start 11.00 tot 14.00. Zie ook opze agenda.

U bent hier