h

Werkgroep OIJS

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

9 mei 2011

Peter de Vos terug als voorzitter

Peter de Vos heeft na een korte periode de voorzittershamer weer overgenomen van Harm Stam. Harm heeft zich in de afgelopen jaren bijzonder actief ingezet voor onze SP-afdeling. Tijdens de vergadering gaf hij aan daar mee door te gaan. Vanaf vandaag als lid en niet meer als bestuurslid.

Lees verder
6 mei 2011

SP Oude IJsselstreek zelfstandige SP-afdeling!

Op de vergadering van 6 mei van het landelijk bestuur van de SP is besloten de SP Oude IJsselstreek tot afdeling te promoveren. De Achterhoek heeft er dus een SP afdeling bij! Het besluit volgt op een jaar intensief werken van de leden van de SP Oude IJsselstreek.

Lees verder
2 maart 2011

Emile apetrots op SP Doetinchem en OIJS

Video van bezoek Emile aan Doetinchem

Lees verder
16 februari 2011

Landelijke SP acties tegen de komst van Megastallen

In onze provincie is de SP voor een gezonde landbouw en veeteelt maar tegen de intensieve veehouderij. Sommige mensen noemen het "veefabrieken" anderen "megastallen". Ook landelijke SP voert op een bijzondere manier actie.

Lees verder
12 februari 2011

SP op campagne in Genderingen

Weer of geen weer, we gaan gewoon! Zo ging zaterdagochtend het overleg. Vanmiddag wordt het gewoon droog! Soms moet je het afdwingen. Peter de Vos was namens onze afdeling aanwezig tijdens deze campagnedag in Gendringen

Lees verder
9 december 2010

SP Doetinchem solidair met vertraagde treinreizigers.

Reizen met het openbaar vervoer is een principiële of noodzakelijke keuze. Voor dag en dauw op omdat je plicht roept. Dikke sneeuwvlokken vallen en op de achtergrond wordt omgeroepen dat de vertragingen tot 3 uur gaan duren. Dit is de zoveelste keer dat je te laat komt. De SP stond samen met de vertraagde treinreizigers op het treinstation van Doetinchem.

Lees verder
21 november 2010

Emiel Roemer bezoekt SP afdeling Doetinchem

Op 21 november 2010 bezocht Emile Roemer de SP afdeling Doetinchem. Emile had een verrassing voor de werkgroep de Oude IJsselstreek in petto. De werkgroep die nu nog onder de afdeling Doetinchem valt kreeg uit handen van Emile het predicaat afdeling in oprichting.

Lees verder
21 november 2010

Emile Roemer promoveert SP Oude IJsselstreek

Zondag 21 november heeft SP 2e kamer fractievoorzitter Emile Roemer de werkgroep SP Oude IJsselstreek tot afdeling in oprichting gepromoveerd. In café Muse in Doetinchem waren leden van de SP afdeling Doetinchem en Oude IJsselstreek bij elkaar gekomen voor een ontmoeting met de SP leider.

Lees verder
18 november 2010

Vraaggesprek Maurits Gemmink (werkgroep OIJS) op Optimaal FM

Op donderdag 18 november 2010 werd Maurits Gemmink van de SP werkgroep Oude IJsselstreek gebeld door Optimaal FM. Tijdens het interview maakt hij de uitslag bekend van de enquete in de Vogelbuurt. Wederom is een verrassing te horen tijdens het gesprek.

Lees verder
17 november 2010

89% bewoners Ulftse Vogelbuurt ontevreden over aanbod vervangende woningen.

Dit is één van de uitslagen in de SP rapport 'In deze wijk is niets aan de hand`. In het rapport van onze werkgroep de Oude IJsselstreek staat de uitslag van de enquête 'Vogelbuurt Vernieuwt' die de afgelopen zomer in de Ulfste Vogelbuurt is gehouden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier