h

Ledenbijeenkomst groot succes

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

9 oktober 2010

Ledenbijeenkomst groot succes

Een heel jaar staan ze belangeloos klaar. Al die leden die niet op de voorgrond staan. Toch vormen ze samen, met de andere actieve leden, de drijvende kracht van onze SP afdeling in Doetinchem. Vandaag was het de dag waarop we al onze actieve leden wilden bedanken voor hun inzet.

Harm Stam had voor ons een uitgebreid programma voorbereid. Eerst kregen we een uitgebreide rondleiding door het Woonzorgcentrum Oldershoven Wehl. Daarna had de kok van het woonzorgcentrum een voor een heerlijke maaltijd gezorgd. Na de rondleiding hebben we de avond voort gezet in "ons huis" in Wehl. Tijdens de ledenvergadering werd in het eerste uur kort terug gekeken op het afgelopen jaar. Het 2e uur was voor de provinciale verkiezingen.

Eric van Kaathoven is onze lijsttrekker tijdens de komende provinciale verkiezingen. Hij lichte die avond het conceptverkiezingsprogramma en de volgorde van de voorlopige kandidatenlijst toe. Peter de Vos, onze voorzitter, staat op deze lijst op de 6e plek. Er ontstond een mooie discussie over de hoofdpunten van het verkiezingsprogramma.

Tijdens de gehele middag en avond waren ongeveer 30 leden en 10 introducés aanwezig. Al met al een prachtige SP-dag waarover in een latere instantie meer verslag zal worden gedaan op onze website.

Verder verslag volgt

U bent hier