h

SP met nieuwe stand de straat op

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

29 januari 2011

SP met nieuwe stand de straat op

Harm Stam (tijdelijke voorzitter) heeft zijn technische achtergrond gebruikt om de SP te helpen aan een kleine inklapbare stand. De stand is gemakkelijk te vervoeren en handzaam in gebruik. Geen natte folders meer, plaats genoeg voor een kan warme koffie en broodjes.

De komende weken zijn we bijzonder actief. Dat kun je zien in onze agenda.We staan op diverse punten in Doetinchem, Gaanderen en Wehl. Naast het huis aan huis folderen "Pro-Test"-eren we op diverse markten en pleinen bij diverse winkelcentra tegen het huidige kabinetsbeleid. Voorheen gebruikten we daar een kraam bij die we huurden of leenden.Daar heeft Harm Stam iets op gevonden.

Daarvoor moesten we een vergunning voor aanvragen, je weet wel 6 weken van te voren enz. enz. Alleen het vervoer was al een enorme klus. Om dit allemaal wat te vereenvoudigen heeft Harm Stam als rechtgeaarde Willy Wortel een andere vorm van presentatie in elkaar geknutseld. (zie foto)


Harm Stam in Actie tijdens de verkiezingscampagne 2010

Opvouwbaar, licht in gewicht, een klein beetje gammel, maar zo bleek afgelopen tijdens de eerste acties zeer bruikbaar. Je kunt hem in bijna elke auto vervoeren en je hoeft er geen vergunning voor aan te vragen.

U bent hier