h

Wij willen toiletten in de trein!

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

28 september 2011

Wij willen toiletten in de trein!

Peter de VosOp woensdag 28 september hebben de initiatiefnemers van de acties voor toiletten in de Gelderse treinen 3323 handtekeningen aangeboden aan Commissaris van de Koningin Clemens van Cornielje. Onze afdeling heeft in de afgelopen maand 2x een actie op het treinstation georganiseerd waarbij ongeveer 400 mensen onze actie met een handtekening heeft ondersteund.

Alex Mink tijdens interview in Provinciale staten.
Alex Mink tijdens interview in Provinciale staten.

Na afloop van de overhandiging van de handtekeningen hield, onze provinciale woordvoerder voor Mobiliteit, Alex Mink diverse interviews voor krant, radio en TV. Naast de overhandiging van de bovenstaande handtekeningen was er aandacht voor de doortrekking van de A15. Verontruste buurtbewoners vroegen de Commissaris van de Koningin om het tracé verdiept aan te leggen. De omwonenden vragen de provincie een tunnel te graven om het Pannerdensch Kanaal te “overbruggen.

Leden Afdeling Oude IJsselstreek en Elburg

Voor de uitreiking van de handtekening waren de afdelingen de Oude IJsselstreek en Elburg naar Arnhem overgekomen. Namens onze afdeling was provinciaal commissielid Peter de Vos aanwezig.

U bent hier