h

25 april actie voor behoud van goed werk en een veilige samenleving.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

22 april 2013

25 april actie voor behoud van goed werk en een veilige samenleving.

Medewerkers van gevangenissen willen dat staatssecretaris Teeven stopt met het afbreken van het gevangeniswezen. Staatssecretaris Teeven wil het aantal justitiële inrichtingen in Nederland halveren en sluit meer dan 30 gevangenissen. De SP in Doetinchem steunt de lokale acties van het actiecomité PI De Achterhoek.

Stop de Sluiting van 30 gevangenissen

Als het aan de plannen van de PvdA en VVD ligt zullen hierdoor 3700 mensen hun baan verliezen. En voor de mensen die overblijven, wordt het werk een stuk zwaarder en onveiliger. Onacceptabel, vindt het personeel. Zij willen gewoon hun werk goed doen. Onderteken de Petitie! Lees meer op de FNV website.

Onderteken Petitie
Gelderlander 3 April 2013
NRC 18 april 2013

U bent hier