h

Medewerkers Sensire vieren feest

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

22 november 2013

Medewerkers Sensire vieren feest

Omdat succes ook gevierd mag worden heeft Abvakabo FNV vrijdagavond 22 november een feest georganiseerd in de Radstake in Varsseveld. Het werd een geweldige avond waar vrijwel iedereen die op een of andere manier bijgedragen had aan het succes van de medewerkers van Sensire aanwezig was.

Lilian Marijnissen (FNV) roemde het doorzettingsvermogen van de kopgroep van de medewerkers en bedankte hen met bossen bloemen. Daarnaast waren Ton Heerts (voorzitter FNV), Corrie van Brenk (voorzitter Abvakabo FNV) en Ruud Kuin (bondssecretaris Abvakano FNV) aanwezig. Zij bedankten de medewerkers en de SP en PvdA voor hun strijd. Zelf werden ze ook hartelijk bedankt en toegezongen door de in grote getale gekomen Sensire medewerkers.

Lilian bedankte Annemiek Roes van de SP en Jan Zappeij van de PvdA voor hun inzet en dat van hun partijgenoten. Ze benadrukte de samenwerking die blijkbaar goed mogelijk was tussen beide partijen en noemde het een voorbeeld voor de rest van het land.

Even later vertelde Lilian dit ook aan Emile Roemer die daarop aangaf dat de decentralisaties zoals die nu voorliggen van tafel moeten en dit probleem boven de partijen uit stak. Hij hoopte dat naast de PvdA andere partijen, of mensen uit die partijen die er net zo over denken dit ook op gaan pakken.

Emile Roemer (fractievoorzitter SP) en Hans van Heijningen (Partijsecretaris SP) kwamen overigens niet met lege handen. Zij hadden een enorme kaart bij zich met 2784 namen er op van mensen die via Emile de medewerkers van Sensire wilden feliciteren.

Corrie van Brenk hield een toespraak in het Achterhoeks wat met veel enthousiasme en gelach werd ontvangen. Zij had tijdens een demonstratie gezegd dat als we zouden winnen zij een toespraak in het Achterhoeks zou houden en hield dus woord.

Natuurlijk werd ook Willy Teerink in het zonnetje gezet. Willy heeft al die weken/maanden de tent voor het kantoor van Sensire beheerd en zonder mensen als Willy zijn dit soort acties eigenlijk niet mogelijk.

Na alle speeches ging de bar los en begon The Little Mill Band uit Silvolde te spelen waarna al snel de voetjes van de vloer gingen. Het werd een echt Achterhoeks feest en het was nog lang onrustig in de Radstake.

U bent hier