h

Nieuwjaarsreceptie / campagnebijeenkomst

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

5 januari 2014

Nieuwjaarsreceptie / campagnebijeenkomst

Op zaterdag 18 januari om 19:30 zijn alle SP leden van de afdeling Doetinchem van harte welkom op de gecombineerde nieuwjaarsreceptie en campagnebijeenkomst.

Programma:

Het eerste gedeelte van de avond zal in het teken staan van terugkijken en vooral vooruitkijken naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart dit jaar. Het tweede gedeelte van de avond is informeel, waarbij we in een gezellige sfeer bij kunnen kletsen onder het genot van een drankje en een hapje.

Koffie, drankjes en hapjes worden deze avond betaald door de afdeling. Een vrijwillige bijdrage is wel welkom om onze campagnekas op peil te houden. Je kunt deze bijdrage die avond in de daarvoor bestemde bus doen.

Deelnemers worden verzocht hun agenda mee te nemen! We streven samen naar een geweldig resultaat tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 19  maart 2014.

In verband met de bestelling is het nodig dat we van tevoren weten hoeveel mensen er komen dus meld je aan voor 15 januari door een email te sturen aan: hansboerwinkel@tomaatnet.nl

U bent hier