h

Politieke strijd begint met samen posters plakken

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

23 februari 2014

Politieke strijd begint met samen posters plakken

Op de gemeentewerf in Doetinchem zijn politieke partijen zaterdagmorgen in de weer geweest met plaksel en behangerskwasten. De verkiezingsposters worden  gezamenlijk geplakt en dat ziet er eensgezind uit. De leden van de partijen maken grapjes, praten onderling en vinden deze manier van plakken functioneel. SP lid Leo Wartenberg: "Het is gezellig en handig. Anders moet je een rondje maken van zeker 25 kilometer langs alle verkiezingsborden in onze gemeente. Dat scheelt veel tijd."

Onze jongste kandidaat voor de gemeenteraad Naomi Wartenberg (9): "prachtig dat politieke partijen samen vol overgave de verkiezingsborden volplakken", zegt . "De partijen zijn onderscheidend, hebben inhoudelijk verschillen, maar tijdens het plakken staan ze zij aan zij."

Naomi Wartenberg (jongste SP kandidaat GRV 2014)

Voor Ben Jansen (10) is het niet de eerste keer dat hij de borden inpapt.  "Naar dit moment kijk ik elk jaar weer uit. Na vandaag is de campagne pas echt begonnen! Volgende week maandag ben ik opnieuw de hele dag onderweg voor de SP. Meer dan 20.000 folders moeten in pakjes van ongeveer 500 naar actieve SP leden  worden gebracht. Vanaf 1 maart worden onze verkiezingfolders bij de mensen thuis bezorgd."

U bent hier