h

Emile Roemer: Het is gelukt!

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

21 maart 2014

Emile Roemer: Het is gelukt!

Bij de verkiezingen van gisteren hebben we een enorme winst geboekt: van 226 zetels in 2010 naar bijna 450 nu. Een verdubbeling. Een resultaat om trots op te zijn.Dankzij de inzet van duizenden SP’ers hebben we de groeiende sympathie van mensen voor de SP kunnen omzetten in veel meer stemmen.

Als u gisteren op de SP hebt gestemd dan dank ik u hartelijk voor uw steun. Dankzij uw stem kunnen wij in uw gemeente aan het werk voor betere zorg, meer werk en fijnere buurten.

Onze raadsleden wens ik veel succes. Zij mogen nu gaan waarmaken dat de SP niet voor niets door velen wordt gezien als de meest lokale, landelijke partij van Nederland. Aan de slag dus: in de raad, maar ook op straat: 100% sociaal!

Natuurlijk zijn er ook gemeenten waar mensen nog niet op de SP konden stemmen. Dat is jammer, en voor ons een extra motivatie om in deze gemeenten te werken aan nieuwe afdelingen of bestaande afdelingen te versterken.

Klik hier en word lid van de SP

U kunt daarbij helpen. Vraag uw familie, vrienden en buren die sympathie hebben voor de SP om nu lid te worden van onze partij. Een mooier moment om je aan te sluiten bij de beste partij van Nederland is er immers niet!

Wilt u zelf actief meehelpen, laat mij dat weten svp.

Emile Roemer

U bent hier