h

Megastallen

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

29 augustus 2012

Sadet en Tjitske staan hun “mannetje” tijdens het debat v/h OostenMaandagavond 27 augustus werd in Schouwburg Amphion een debatavond gehouden. De SP stond z'n mannetje met 2 vrouwen op het podium! Sadet Karabulut (nr. 6) en Tjitske Siderius (nr. 18) wisten de juiste klik met het publiek te maken.

Lees verder
24 februari 2011

De SP staat als enige op weekmarkt Wehl

Harm Stam onze tijdelijke voorzitter spreekt duidelijke taal. "Als het aan Wehl ligt wordt de SP de grootste partij van de Achterhoek". Naast Marja Lukassen, ons Wehlse gemeenteraadslid, stonden er nog 6 andere SP leden bij onze kraam. Jammer dat de andere partijen er niet bij waren.

Lees verder
19 februari 2011

Achterhoek-Liemers Tour in Doetinchem en Wehl

De SP komt naar de Achterhoek en Liemers

Lees verder
17 februari 2011

Wie is er voor de komst van Megastallen naar de Achterhoek?

Op 16 februari werd een petitie aan de commissaris van de Koningin, Clemens Cornielje, overhandigd. De bewoners rond het landgoed Landfort luiden de noodklok. De handtekeningenactie had niet de gewenste uitwerking.

Lees verder
16 februari 2011

Landelijke SP acties tegen de komst van Megastallen

In onze provincie is de SP voor een gezonde landbouw en veeteelt maar tegen de intensieve veehouderij. Sommige mensen noemen het "veefabrieken" anderen "megastallen". Ook landelijke SP voert op een bijzondere manier actie.

Lees verder
12 februari 2011

SP op campagne in Genderingen

Weer of geen weer, we gaan gewoon! Zo ging zaterdagochtend het overleg. Vanmiddag wordt het gewoon droog! Soms moet je het afdwingen. Peter de Vos was namens onze afdeling aanwezig tijdens deze campagnedag in Gendringen

Lees verder
10 februari 2011

Bouw van Megastallen in de Achterhoek. Een blunder van de Provincie!

Het niet stoppen met bouwen van megastallen staat voor de Gelderse SP in de blunder top 5. De SP voert al jaren actie tegen. Op Radio Gelderland werd een vraaggesprek over megastallen in onze directe omgeving uitgezonden.

Lees verder

U bent hier