h

SP wil inzet spitsbus Doetinchem-Arnhem

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

5 oktober 2010

SP wil inzet spitsbus Doetinchem-Arnhem

De SP-fractie in Provinciale Staten wil dat er in de spits een bus wordt ingezet tussen Doetinchem en Arnhem, die bij de drukste treinstations stopt. Op die manier wil de partij de overlast voor de reizigers door de aanhoudende storingen op de lijn. Lees meer op de site van de Gelderlander.

Enkele reacties:

Goed plan van SP en dat terwijl ik helemaal geen SP-stemmer ben ik reis dagelijks in spitstijd met syntus doetinchem-arnhem en dat is op zijn zachts gezegt vervelend. Zelfs in het uitzondelijke geval dat er geen vertraging is, zit de lijn altijd té vol, dan zou een ondersteunende (snel!!)bus w'swijk-dtc-zevenaar-velperpoort?-arnhem een goede tijdelijke oplossing zijn. Ook om bij storingen sneller in te kunnen springen, zodat de vertraging niet blijft oplopen. Denk alleen dat het bureaucratisch niet haalbaar is. Daarbij is het wel een tijdelijke oplossing er moet voor een duurzaam goede verbinding geïnvesteerd worden in eerste in stantie door over de hele lijn een dubbelspoor te leggen.

En dat zal helpen...gevechten bij die bus dus....Mijn jongste studeert in Deventer sinds ruim 2 maanden,,,,HET TREINVERVOER IS SCHANDALIG!!.Dan moeten we hem weer ophalen in Arnhem dan weer in Wehl/Zevenaar, omdat hij anders niet op tijd op zijn werk komt, omdat ie die klote inzetbus moet pakken....wie betaald verdomme al dat benzine geld??We hadden nooit terug moeten verhuizen naar de Achterhoek, want in de Randstad is het beter geregeld met het openbaar vervoer.

Bron Gelderlander

U bent hier