h

Actie voor dubbel spoor in Winters Winterswijk

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

17 december 2010

Actie voor dubbel spoor in Winters Winterswijk

Op vele stations hebben de reizigers mee gedaan aan onze handtekeningenactie laat de achterhoek sporen, nu was het de beurt aan Winterswijk. Vrijdag 17 december 2010 waren een groot aantal SP leden uit verschillende gemeentes aanwezig. Voor de 3 Doetinchemse leden die de sneeuw en de koude weerstonden, petje af!

Na een korte tijd leek de actie in de sneeuw te vallen. Wegens een aanrijding reden er geen treinen tussen Winterswijk en Zutphen. De grote groep actievoerders heeft zich opgesplitst in twee kleinere groepen, enkele SP leden hebben bij de Albert Heijn en in het centrum van Winterswijk actie gevoerd wat een succes bleek.

De vriendelijke inwoners van Winterswijk waren bereid om een kaart te ondertekenen, of ze met de trein reizen of niet. Ook de verkoper van de Daklozenkrant hielp een handje en riep twee vrienden van hem op om ook een kaart te ondertekenen. Al met al alsnog een geslaagde actie vanaf half 4 ‘s middags tot ongeveer 7 uur.

Het resultaat van de actie: honderden handtekeningen en een hoop positieve reacties van de ondertekenaars. De SP is niet een politieke partij van het pluche maar van de straat! Sneeuw, regen of storm dat maakt niets uit.


Achterhoekse afdelingen gezamelijk op de foto tijdens actie in Zevenaar

De Achterhoekse SP zit in de lift. Deze actie is daar weer een goed voorbeeld van. De Achterhoekse afdelingen van de toekomst zoals Berkelland en Oude Ijsselstreek zijn overal aanwezig. Montferland timmert ook steeds meer aan de weg.

Go! SP Achterhoek Go!

Website: Laat de Achterhoek sporen

U bent hier