h

Marja Lukassen stelt opnieuw vergoeding ambtenaar Tebecai-affaire aan de orde.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

16 februari 2011

Marja Lukassen stelt opnieuw vergoeding ambtenaar Tebecai-affaire aan de orde.

Mocht de voormalig Tebecai-directeur denken dat zijn dossier ergens ligt weg te stoffen dan is het "jammer maar helaas". Ons SP fractielid Marja Lukassen houdt het Tebecai-dossier actueel. Tijdens de verkiezingen vorig jaar was integriteit een speerpunt van de SP. Marja kreeg tijdens haar vragen steun van onze burgermeester Kaiser.

De fractie van de SP komt steeds beter uit de verf in de Doetinchemse gemeenteraad.

Het is een voordeel dat de SP, als nieuwe partij, nooit bestuurlijke verantwoordelijkheid heeft gedragen. Pijnlijke vergissingen uit het verleden hoeft de SP niet toe te dekken om de rust in de partij te bewaren.


Onze Doetinchemse gemeenteraadsfractie.

De SP heeft landelijk een prima reputatie opgebouwd. We houden onze handen vrij om onrecht aan te kaarten. We lopen niet weg voor de vervelende dossiers.
Een van die pijnlijke dossiers is het Tebecai-dossier.

De partijen, die belangen hadden in die tijd, zullen Marja Lukassen na een aantal van haar duidelijke uitspraken goed hebben leren kennen. Marja is scherp, rechtvaardig en recht voor de raap!


De SP in actie tijdens eerdere actie "Grote Schoonmaak" rond het Tebecai-dossier.

De Gelderlander heeft een artikel aan haar vragen besteed en de reactie van onze burgermeester Kaiser prima verwoord. Helaas mogen we niet citeren uit de krant. Hier onder staat een link naar het betreffende artikel.

Website de Gelderlander

U bent hier