h

Tebecai

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

16 februari 2011

Marja Lukassen stelt opnieuw vergoeding ambtenaar Tebecai-affaire aan de orde.

Mocht de voormalig Tebecai-directeur denken dat zijn dossier ergens ligt weg te stoffen dan is het "jammer maar helaas". Ons SP fractielid Marja Lukassen houdt het Tebecai-dossier actueel. Tijdens de verkiezingen vorig jaar was integriteit een speerpunt van de SP. Marja kreeg tijdens haar vragen steun van onze burgermeester Kaiser.

Lees verder
11 maart 2010

Eerste succes SP in de gemeenteraad

Onze 3 gemeenteraadsleden waren nog niet beedigd of de SP haalt zijn eerste succes al binnen. De afgelopen maanden hebben we volop actie gevoerd tegen het zich ten koste van de gemeenschap verrijken van mensen met een bestuurlijke functie. Integriteit staat hoog in het vaandel van de SP. We hebben ons verzet en niet alleen op straat, maar ook in de gemeenteraadszaal en in de 2e kamer.

Lees verder
25 februari 2010

Periodieke aandacht voor integriteit.

Lijsttrekker Harrie Bosman heeft ons SP standpunt over de integriteitproblemen van gemeente Doetinchem scherp verwoord. Na het inspreken kreeg Harrie wonderlijk genoeg geen vragen van de gemeenteraadsleden. "Wie zwijgt stemt toe"? Alleen de burgermeester van Doetinchem nam het woord. Toch vond een aantal gemeenteraadsleden het nodig op het moment dat Harrie al lang weer op de publieke tribune zat, hun mening over de bijdrage van de SP te geven. Daarmee verdienen het CDA en de PvdA wat ons betreft niet de schoonheidsprijs.

Lees verder
19 februari 2010

Vragen Ronald van Raak (SP) over Tebecai dossier aan de minister van Binnenlandse Zaken

Zelfs landelijk heeft de SP aandacht voor de situatie in Doetinchem. Onze afdeling heeft al diverse actie's gehouden rond het Tebecai-Dossier. We zullen daar mee doorgaan tot de bovenste steen boven is. Wordt vervolgt!

Lees verder
23 januari 2010

Tebecai-affaire: Drama van de geloofwaardigheid.

Een wethouder treedt af. Een ex-commissaris van de Tebecai die zelf een afscheidsbonus van 35.000 gulden heeft ontvangen voert het hoogste woord. De burgermeester die het laatste restje geloofwaardigheid van de gemeente Doetinchem overeind probeert te houden. Een fractievoorzitter die zegt dat hij de mensen op straat niet meer recht in de ogen te durft te kijken. Je kunt nog wel even doorgaan. De Tebecai-affaire is het drama van de geloofwaardigheid en integriteit van de gemeente Doetinchem.

Lees verder

U bent hier