h

Tijd voor een verandering, Tijd voor de SP.

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

12 maart 2012

Tijd voor een verandering, Tijd voor de SP.

De SP doet het prima in de peilingen. De SP (met Emile Roemer) gaat voorop in de oppositie. Dat merk je op straat en door de stijging van het ledenaantal. De SP stond op 10 maart 2012 met 9 leden op het Simonsplein in Doetinchem! Onze vraag was duidelijk: “Word lid van de SP! Voor 6 cent per dag doe je mee!

Het vertrouwen in de SP groeit. Van de geloofwaardigheid van Geert Wilders is niets over. De PvdA moet een tandje bijzetten wil het weer serieus genomen worden. Groen Links, jullie missie in Afghanistan? Je eigen achterban snapt er niets van. Dus het ideale moment om op zoek te gaan naar nieuwe SP-leden.

Robert Ooms Robert Ooms (Gemeenteraadslid SP Doetinchem): “Dit is onze kracht! Over 2 weken ga ik mee “buurten in de buurt”. Als SP gemeenteraadslid leer ik daar veel van. Beter 1 goed gesprek met een verontruste buurtbewoner dan een hele stapel rapporten van de gemeente.”

 

 

De SP gaat uit van eigen kracht en vaste waarden. Jan Marijnissen voorspelde het al 15 jaar geleden. De ellende van Europa, het falen van de Euro, de gevolgen van het “markt denken", de afbraak van de zorg, onderwijs en sociale voorzieningen. Vrijwel alle voorspellingen zijn uitgekomen. Dat kan geen toeval zijn geweest. Niet voor niets dat zoveel mensen zich aansluiten bij de SP.

Peter de Vos

SP Statenlid Peter de Vos (Gaanderen): “De SP in Doetinchem is op de goede weg. De ledenwerfactie op het Simonsplein liep prima. Meerdere mensen gaven aan lid te willen worden van de SP in Doetinchem.”

U bent hier